Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Az Innofishing webáruházában a következő módokon tudsz fizetni:
 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

  • Bankkártyás fizetés: a bankkártyás fizetési módot választva a rendszer átirányít a Barion felületére, ahol meg kell adnod a bankkártyád adatait. Ezeket az adatokat titkosított kapcsolat védi, harmadik fél tudomására nem jutnak. A fizetés sikerességéről visszajelzést kapsz és visszajutsz a webáruház felületére. Ha a fizetés sikeres volt, az általad megadott címre adjuk fel futárszolgálattal a terméket. A cím lehet konkrét cím, Posta Pont, postahivatal, vagy a Magyar Posta által üzemeltetett csomagautomata is.
  • Utánvéttel történő teljesítés: a terméket az általunk megbízott MPL futárszolgálat szállítja ki az általad megadott címre, amely lehet konkrét cím, Posta Pont, postahivatal, vagy a Magyar Posta által üzemeltetett csomagautomata is, ahol a küldemény számla szerinti árát a futárnak/ügyintézőnek kell kifizetni.
     
  • Átutalásos fizetés: ez a fizetési mód csak viszonteladó partnereink és céges végfelhasználó vásárlóink számára elérhető. 

 

 

Házhoz szállítás díjszabása

  • Rendelési érték nettó 0-20.000 Ft között a házhoz szállítás díja: bruttó 1500 Ft.
  • Rendelési érték nettó 20.000 Ft felett ingyenes.